Premierack širokoprolazni regal

Opis

Premierack širokoprolazni regal - Opis - Dexion Rukovanje paletom

Naime, najčešći oblik skladištenja paleta – širokoprolazna konfiguracija regala –  omogućuje nerestriktivan sistem naručivanja, neograničen pristup svim paletama te je pogodna za sve vrste medija za skladištenje i nisu potrebni specijalni viljuškari.

Čak i kod vrhunskih skladišnih postupaka standardni sistem paletnih regala i dalje je najčešći oblik skladištenja paleta. U svim industrijskim granama logističke tvrtke cijene svestranost Premierack sistem, koji može biti montiran kao jednodubinski ili dvodubinski paletni regal.

Premierack se lako može prilagoditi pomoću pribora. Mrežaste ploče pretvaraju paletni regal u sistem  regala s policama za kutije ili manje skladišne jedinice. To se često koristi u područjima za prikupljanje koje su integrirane u sistem paletnih regala ili u slučaju regala s policama s više razina.

Raspon

Premierack širokoprolazni regal - Raspon - Dexion Rukovanje paletom

Podesivi širokoprolazni paletni regali su najčešće korišteni kod sistema za skladištenje svih tereta na paletama i onih koji nisu na paletama. Paletni regal s jednom ili dvostrukim stranicama odvojeni su širokim prolazima koji mogu biti takve veličine da odgovaraju postojećim viljuškarima kupca.

Širokoprolazni paletni regal osigurava:

• 100% pristup pojedinačnim paletama,
• vrlo svestrani, podesivi nosači znače da sistem može biti dizajniran tako da odgovara svim veličinama paleta, kako bi se povećala iskoristivost prostora,
• isplativo korištenje klasičnih viljuškara
• iako se montira ili premješta,
• moguće je postići dobru popunjenost prostora.